WeWork: ‘Sorry, geen vlees meer op het menu’

WeWork: ‘Sorry, geen vlees meer op het menu’

| Leestijd: 1 minuut

‘Sorry geen vlees meer op het menu uit de keuken van onze vestigingen, want op deze manier kunnen we minder kooldioxide uitstoten, zuiniger zijn met water en duizenden dierenlevens redden. Daarom gaat met onmiddellijke ingang op de menukaart een dikke streep door het vlees van varkens, kippen en runderen.’

Dit is nogal een statement van WeWork en grote kans dat meer organisaties zullen volgen.

WeWork kent zo’n zesduizend medewerkers en verhuurt wereldwijd flexibele werkplekken en kantoren onder het motto: ‘Wij creëren omgevingen die de productiviteit, innovatie en samenwerking stimuleren.’ Ze zetten zich in om gebouwen in dynamische omgevingen te veranderen voor creativiteit, flow en verbinding. Daarin inspireren ze uiteraard ook andere organisaties.

WeWork is van mening dat ze meer willen bieden dan alleen de beste plek om te werken. Het is hen er uiteindelijk om te doen een beweging te versterken en dat is de beweging om werk menselijker te maken. De keuze om per direct te stoppen met het aanbieden van vlees past daarbij en aangezien WeWork wereldwijd een omvangrijk netwerk heeft, is de kans groot dat meer professionals geïnspireerd raken en dat andere organisaties hierdoor zullen volgen.