Wat andere coaches zeggen

Wat andere coaches zeggen

over Passionair coachen

Henjo | Psycholoog, trainer en coach
De Opleiding tot Passionair is een aanrader. In vol bewustzijn Passie be-leven, zowel intuïtief als methodisch. Een opleiding die ont-STAAT!

Harriët | HR-professional en Coach
September 2010 begon ik aan de opleiding tot Passionair. Nooit gedacht dat het zo’n aardverschuiving teweeg zou brengen! Once you’ve started, you can’t stop exploring…

Ralph | Coach
‘In 2009-2010 volgde ik de opleiding tot Passionair Coach. Het was een hele bijzondere periode met verdere verdieping in mijn coachprofessie maar bovenal een pad om mijn eigen passie weer in vol ornaat de ruimte te geven. Dat is wat de opleiding zo uniek maakt: de ruimte voor je persoonlijke pad, volledige aansluiting bij wat de opleidingsgroep als geheel nodig heeft en dat allemaal zonder de grote lijn uit het oog te verliezen. Een aanrader als je er klaar voor bent om stevig in beweging te komen op alle fronten :-)’

Marian | Coach
Tijdens de opleiding, waarin Martijn ons op een geweldige manier stukje voor stukje verder in de mater van ‘leven volgens je eigen Passie’ leidde, heb ik erg veel technieken en vaardigheden geleerd die ik bij mezelf, de mensen om me heen en in mijn werk kan gebruiken om talenten te laten bloeien. Deze opleiding is een echte aanrader voor iedereen maar zeker aan te raden als je met mensen werkt.

Jeanne | Manager
In 2010-2011 heb ik de opleiding Passionair gevolgd. Tijdens de begeleiding ben ik binnen no-time tot inzichten gekomen, die mij een nieuw pad hebben doen laten bewandelen. Een nieuw pad, dat niet meer te stoppen is. Wil je meer uit jezelf halen, dan beveel ik je met heel mijn hart een opleiding en training met Martijn Raaijmakers aan!

Bart | Ondernemer
Martijn is een man bij wie je voelt dat het klopt. Hij is aan de ene kant heel levenswijs en tegelijkertijd ook aards. Dat maakt hem evenwichtig en krachtig. En dat geeft vertrouwen. Van daaruit start je een mooie en persoonlijke reis!

Wilmy | Docent en coach
De opleiding tot Passionair Coach is een mooie reis. Een reis op weg naar jezelf, die je wakker en bewust maakt en die ik nog steeds bewandel. Martijn biedt hiervoor de ruimte, de tijd en zijn wijsheid. De ont-moetingen met de groep waren voor mij altijd een bron van inspiratie en energie.

Marijke | Coach, schrijver, innovatie-adviseur en onderwijs ontwikkelaar
Uit de opleiding tot Passionair Coach heb ik heel veel meegenomen. Ik kwam ik mezelf in allerlei opzichten tegen en dat was een inspirerende ervaring. Het positieve effect daarvan blijft steeds nog doorwerken.