Topjaar (online applicatie)

Topjaar (online applicatie)

Handig hulpmiddel voor individuele professionals én organisaties om te versnellen naar Klimaatpositief Ondernemen door topvorm

Je topvorm volledig in beeld brengen
Persoonlijke portfolio

Je persoonlijke topvorm, inclusief drijfveren, stap-voor-stap en in je eigen tempo kraakhelder in beeld krijgen en houden.

Nieuwe inzichten en ideeën opdoen
Inspiratie Podcast

Je persoonlijke ontwikkeling stimuleren en versterken door momenten van bezinning voor nieuwe inzichten en ideeën vanuit inspirerende interviews, verhalen, liedjes en gedichten.

Met je aandacht in het ‘hier en nu’ zijn
Mindfulness oefeningen

Je aandacht naar het ‘hier en nu’ brengen en af en toe de uitknop van je verstand indrukken, met behulp mindfulness- oefeningen, waardoor je een sterke innerlijke rust ervaart.

Je topvorm overzichtelijk lezen en/of presenteren
Persoonlijk boekje

Je topvorm leven, zowel in je werk als privé omdat je precies weet wanneer je in topvorm bent en deze inzichten gebruikt als kompas voor elke dag. En je topvorm, geheel of deels delen en presenteren aan anderen, voor begrip of ter inspiratie.

Bedrijfsvisie met film en infographics voor collega’s
Way of working

De volledige bedrijfsvisie en ‘way of working’ met film en infographics (gemaakt door collega’s) overzichtelijk bij elkaar.

Tevredenheid en werkgeluk van medewerkers in beeld
Werkgeluk Scan

Periodiek de mate van tevredenheid en werkgeluk meten (kwalitatief en kwantitatief) en de inzichten hiervan gebruiken voor het systematisch verbeteren van de professionaliteit.